Nápolytól délre

A franciázás lejárt lemez… Itt az olaszozás!

2017. július 05. - nápolytól_délre

Ne háborúzz, szeretkezz! De nem csak úgy akárhol. Hanem közterületen. Lehetőleg valamelyik közkedvelt turistalátványosság közvetlen közelében. Lehetőleg úgy, hogy még le is filmezzenek...

Új divathullám látszik végigsöpörni Itálián. Az elmúlt időkben nem múlik el hét anélkül, hogy ne borzolná a kedélyeket egy közterületen szeretkező és valaki által mobiltelefonnal megörökített pár.  A legfrissebb ilyen videót Sienában, a főtértől nem messze, egy sikátorban rögzítette egy járókelő. A felvételen egy falnak támaszkodó nő, valamint egy letolt nadrágos férfi hódol a testi élvezeteknek. A videó szalonképes változata itt tekinthető meg. Az eset pedig távolról sem minősül egyedinek.napoli_k.jpgJúnius 28-án egy 27 éves nő és egy szemmel láthatóan kapatos, 34 éves férfi engedett a csábításnak úgy hajnal 3 óra körül, a Campania régióban található Casertában. És hogy mindezt honnan tudjuk? Őket is egy arra járó buktatta le, aki előbb felvette, majd az Interneten közkincsé tette a pikáns jelenetet.

A két begerjedt fiatal esetét rögzítette egy közeli biztonsági kamera is, melynek képei alapján azonosítani lehetett az amúgy a közelben lakó szemérmetlenkedőket. A párost egy hónapra kitiltották Caserta városából, ez azonban jelentéktelen szankció az elképzelhetően 5-től 30 ezer euróig terjedő pénzbüntetés mellett. Az eset amúgy egy UNESCO világörökségi helyszín, a Reggia di Caserta tőszomszédságában történt. A Bourbonok nápolyi ága által építtetett király palota a világ legnagyobb ilyen épülete.clipboard-013-kcbf-u46050328248922ui-600x447_corrieremezzogiorno-web-mezzogiorno.jpg(Fotó: Corriere del Mezzogiorno)

Apropó Nápoly. Itt két hasonló eset is borzolta a közvéleményt a közelmúltban. Legutóbb egy parti sétányt ítéltek megfelelő helyszínnek a szerelmeskedők, pár nappal korábban pedig egy forgalmas téren, sokak szeme láttára került sor a nyílt színi szemérmetlenkedésre. Ennek megfelelően többeknek, több szemszögből is sikerült megörökítenie az esetet. Az egyik ilyen videó kitakart változata itt látható.

A felvételen egy – mint később kiderült, uruguayi – szőke, rövid hajú nő látszik, akinek épp orálisan tesz kedvére a partnere. Mindeközben pedig zajlik körülöttük a pezsgő nápolyi éjszakai élet. A pár közvetlen közelében italozó, beszélgető, hangoskodó fiatalok láthatók.

A hatóságok által később őrizetbe vett nő esetének pikantériája az, hogy mindez Nápoly történelmi belvárosának kellős közepén, a Piazza San Domenico Maggiorén történt. A turisták körében is népszerű téren áll a domonkos rend névadójának, Szent Domonkosnak az oszlopa, valamint a rendbeli szerzetesek által a 13. században emelt San Domenico Maggiore templom.

Kisté

A bejegyzés trackback címe:

https://napolytoldelre.blog.hu/api/trackback/id/tr712643755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása